diumenge, 30 de desembre del 2012

Conclusions

Ja hem acabat el semestre i haig de dir que ha estat molt gratificant. Quan ens vàren presentar el mòdul tot era nou per mi i em semblava estrany, dues assignatures formen una de sola que s'en diu mòdul? Però a mesura que ha anat avançant el curs m'he adonat del que realment era l'anomenat " mòdul". Les dues assignatures estan complementades entre elles sempre ja que les activitats que fèiem tant de COED com de GITIC tenien relació entre elles.

COED ha sigut una assignatura que m'ha ajudat a repassar continguts que potser ja els sabia però els tenia oblidats com per exemple, com fer una bona descripció, el procés de composició escrita, etc.
COED ens ha ensenyat a ser uns bons comunicadors i vàrem començar amb el llibre de " Com parlar bé en públic", en aquest llibre ens aportava consells per desenvolupar-nos correctament i sense cap tipus de problemes davant d'un públic. Cal dir que per ser mestre s'ha de ser un molt bon comunicador perquè els alumnes s'interessin pel que dius, per cridar la seva atenció, i sobretot perquè comprenguin el que els hi vols dir.

GITIC és una matèria molt important ja que actualment en la nostre societat hi predomina la tecnologia. Els nostres alumnes creixen amb les tecnologies i es molt important que nosaltres tinguem coneixements i destresa per saber fer-ne ús. Aquesta assignatura m'ha estat de molta utilitat ja que he adquirit molts coneixements nous que anteriorment no els sabia com per exemple, els marcadors socials, Prezi, Movie maker, etc.


En aquest bloc trobareu tota mena d'entrades tant de GITIC com de COED, sobre el que hem anat fent diàriament a les sessions d'aquest mòdul.

Gràcies.

1 comentari: